29 April

Hallo!

Sitter här i min underbara säng, idag har varit en hel soft! Allt börjademed att jag missde bussen, inte så bra i o för sig och sedan kom det katastrofala Nationell engelska provet.. Gick Piss på första delan.. ! men jag säger som Vicky, "Jag orkar inte bry mig!" Sedan bar det hemåt, var ute i solen från 13.00-16.30  Hehe, 3½ timma, såå jävla varmt och sjönt! 23 Grader för sjutton! :D TJOHOO säger vi till det!
I morgon är Jag leeeig, såå skönt! Alexandra kommer också upp från varberg!! :D WOOPIE!! jag Och Linnéa ska troligtvis in till stora staden och kolla på Cortegen :D ska bli mycket myysigt! Sedan kanske det bär av till Södra för att där tillsamnas fira våren! ;D På Torsdag Drar jag kanske till karlstad, Pappa ska Nämligen Tävla en 24 timmars lång Multisport tävling.

Natti natti People! <3                               xoxo Barbroo

Saknar er!

Hejsan!

Vad trevligt att just du tittade förbi!! Då var även denna helgen passerad.. :/  Fredagen blev lyckad till slut som sakt när vi träffade the boys.. jag drog hem på lördagförmiddag för att frächa upp mig lite och sedan bar det av hem till Martina i gen :) vi drog till Kållered för att köpa hårfärg.. jag skulle sklinga mitt hår, Blonda sligor.. men färgen var helt mongo så det hände inte ett skit!! Fan vilken besvikelse! Aja.. Sen hade vi bestämt grilling med folk men Nähä Dem fittorna dissad oss totalt och drog på fest i Lindome och enda ursäkten dem hade var att det REGNADE! Fuck u Guys! Big besvikelse asså!! Jävla iddy's! :/
Aja.. vi drog hem till Martinis igen och vi lagade Hamburgare typ klockan 23.. tr att prenilla är klok :)<3 Mmm, det var våran middag (Y) Musigt var det i alla fall :) Sen skulle vi kolla på en film men jag och Martina Slocknade direkt.. Hehe
Sen kilade jag och pernilla hemåt vid 10 imorse tror jag det var eller kanske 11 aja skit samma,, vi drog i alla fall in till stan vid 1 ihop för att där byta ett par braxor och sedan träffa martina som skulle ha Dansuppvisning i Lisebergshallen :D Hon var mega grymm!! <3
Sen bar det hemmåt, vi käkade Grillat till middga och sedan har jag typ kikat på tv till nu :)
This Week;
Måndag: Praktik 8.00 - 16.00
Tisdag: Nationella prov 8.30 - 10.55 Ledig restan va da'n, orkade ingen praktik..
Onsdag: Ledig (valborg)
Torsdag:Ledig (1:a Maj)
Fradag: Ledig

Har inte så mycket planerat.. Så Snälla Skicka Iväg ett Litet pyttigt sms om ni vill göra ngt (A)

Vill träffa Er jag inte träffat på väldigt länge! U know Who you are! <3
Fan det är sjuk alltså att vi inte Träffats på så jävla länge, jag bli fan Deprimerad :/
Jag vill inte gå miste om er som betyder så mycke för mig, även om vi glider ifrån varandra, måste vi mötas på mitten sötnosar! <3 Saknar er alla (L)

Hare gött Babe's <33                                       xoxo Barbroo

Tjena!

Hello!

Sitter hos Martina och myser :) har sovit här i natt och vi hade det väldigt Trevligt må jag säga! Jag M.&Pe. chillade på kvällen sedan Träffade vi Anden och Emil, Dem hängde på hem till M. och slaggade här, De tog bussen hem i morse vid 8 Höhö, jag och så i nu ska jag och martina svänga ner en snabbis till Kållered..

Adjöken då!                   xoxo Barbroo

22 April

Tjenamors i Galors!

Sitter här i sänegen, Heet slut! orkar knappt röra mig! att stå upp i 8 timmar med endast en halvtimmas paus typ är ganaka påfrestanstande för min kropp! Fötterna verker, ryggen gör ont, har ont i mitt vänstra pekfingen för jag ha typ använt kniv för mycket! och min avskurna tummetopp är alldeles öm.. Puuh säger jag bara.. +plus att jag blir fan så himla deprimerad av att stå där helt jävla ensam utan mina flickor som gör  mig glad.. Saknar er grovt ska ni veta! <3 Och så har det bara gått 2 dagar! detta känns som en evighet.. Hela dem underbara soliga dagarna försvinner ju nu nör man står inne i ett kök och svavar från 8-4.. åh detta är inte klokt!
På bussen hem ser jag att det sitter en stirrande person i fyrasäterna i bakre delen i bussen.. och Gissa vem det är Höhö, Västen! Fast i dag hade hen Inte västen på siig XD han körde endast blå T-shirt. snacka om att jag kände min utstirrad :P Hehe! När jag passerade hans fönster vid avstigningen var hans ögon som fastklistrade i mig fortfarande och jag kollade på honom för att se om han skulle vina eller ngt annat trevligt, men nepp det gjode han inte ;)HAHA knasknas
 
Morsan och hennes sambo är i Holland på semester och kollar på Tulpaner XD haha, så jag skulle egentligen åka och vattna hennes blommor i dag men jag orkar inte!! så det får bli i morgon i stället..

Ikväll ska jag bänka mig framför tv.n för att checka in Betty och sedan Hemmafruarna :D det får man inte missa!
En solning ska jag också hinna med innan tv tittandet, håller på att fixa brännan in för Beach 2008! Inte vill man gå runt som en blekfis på Playan ;) För en vecka efter skolan slutar (16 Juni) Drar jag och mami på solsemester till medelhavet :D:D:D inte bestämt vart ännu men sol ska det fanemej bli!! då Är det ju faktiskt bra att ha lite färg sen innan så men kan Schteeka extra mycket i soolen :)

Nu ska jag gå ner och laga mat till mig och Bror , om jag orkar det vill säga, PUSS         xoxo Barbroo

Höhö!

Hilluu!

Lördag blev riktigt mys med grillning godisätning och bullshit snack.. haha Tack för det tösabiterna mina<3
På söndagen var det Tidig uppstigning och sedan promenad till Herkulesgården :) där var det orienteringstävling,jag stog i serveringen och sållde för fullt med Sofia :) 15800 spänn tjärnade vi in till klubben :)

Alltså ehm.. vad är det för komentarer jag fick på det förra inlägget liksom HAHA hallååå!?
Någon Driver med mig haha, för inte var det pernilla som skrev den komentaren inte! Och jag
och Fanny har redan pratat om att jag ska få pengarna när hon har dem, men det var ett tag sedan, men jag hoppas hon håller vad hon lovat!
Haha detta var allt lite knas!

Annars har dagen varit okej.. Praktik i dag, Lite seegt.. men det gick bra, En pinsam grejj hände dock. Haha hoppas dem har glömt det nu och inte kommer hacka på mig mera! Så pinsamt! 
Köttgrotta? Ehm.. Har noll koll trodde det var en maträtt, men det ha också en annan betydelse, iiiih!? ngn som vet för jag fattade inget! alla bara garvade - "Man juliiaa så kan du ju inte säga!!"  - "Du gick i 1:an och vet radan vad köttgrotta är! det är bra gjort! HÖHÖ"  Fattar Nada!


Ska sola lite nu see ya!                        xoxo Barboo

Ekonomi.

Hallå i stugan!

Kvällen i går blev myspysig, allt började med att jag åkte och hämtade Pernillis och vi Tog moppen hem till min pappa, då gick vi ner till sjön en stuund och satte oss i solen, Så mysigt va! <3
Sen åkte vi en stund till mölnlycke skulle försöka hitta till en i våran klasskompis hus.. men det gick inte så bra så vi sket i det tillslutför ni är endå jävla taskmörtar! :/ Mohaha!
Så vi körde till solängen och myste famför tv aparaten och kollade på Kikki Danilesson som en stor tomat HAHA!
Sen Brummade jag hemåt på kvällskvisten. Thanks girls! <3

Nu måste Ni läsa Noga:
Det är folk som jag har lånat ut pengat till, så jag tänkte skriva här vilka ni är som borde fundera på att betala tillbaks snart, det är inte så bråttom men jag skulle bli glad om jag slapp Tjata ;)

Pernilla : 12:- (Macka i cafét)
Magdalena : 16:- (Vi delade på en tacotallrik på Cafe Vasa)
Linnéa : 20:- (Den mumsiga morotskakan på Café Tintin)
Fanny : 80:- + Allt mitt smink du slarvade bort, som du sa jag skulle få pengar för.. (Mat på Liseberg)
Maria : 367:- (150:-Nordic biljett, 186:-Taxi därifrån, 31:-Biogodis från Vantage point)

Om jag är skyldig någon pengar kan ni la skriva det! har glömt det i så fall (L) TAACK!

Idag har jag inga planer än så länge, det jag vet är att jag ska i alla fall åka till pappaaaa idag, skönt att slippa denna Hålan i 2 veckor! ♥ :D

Puss på eeer! <33               xoxo Barbroo

Tjo!

Hejsan-hoppsan-lillebror!

Igår var en Provig dag.. vi hade först engelska nationella.. sen var det matte provich.. det gick Grate tror jag :) från på väg från bamba till matteprovet ropade en okänd men söt tjej på mig hon sa. HALLÅ!? URSÄÄKTA! jag undrade om hon menade mig och så var de. Hon sa att Varje år har Textilprogrammet på skolan en Modevisning och undrade om jag ville vara Modell!? What liksom :P men jag sa att jag vågade inte det Haha! så inget modellande för min del :P Haha gud vad pinsamt in för hela skolan! :O Jisses Amalia säger jag bara!

Idag var sista skoldagen på 4 veckor.. för så här ser tiden frammåt ut:
Vecka 17. Praktik M.T.O.T.F
Vecka 18. Praktik M. och halva tisdag för vi har nationellt prov. Lediga O.T.F :D
Vecka 19. Praktik M.T.O.T.F Karin fyller 18 på onsdagen med! ;D Grattiiiiis<3
Vecka 20. Praktik M.T.O.T.F
Vecka 21. Skola M.T.O.T.F
Vecka 22. Skola M.T.O.T.F
Vecka 23. skola M.T.O.T Lediga fredag, då det är National dagen och  Moa fyller även 17 :P Congrats!
Vecka 24. SKLOAVSLUTNING på Måndagen!! 9/6! ♥

M.T.O.T.F = Måndag.Tisdag.Onsdag.Torsdag.Fredag .. För era dömmhövven som inte fattar ett skit! :P
För er som undrar har jag Praktik i Köket på GöteborgsOperan :D

Idag Har det varit en Cp dag. allt började med att vi hade Svenska prov som HELA klassen missdae. Haha  en uppsats skrivning i aulan var det..Men ingen var där för ingen Jäval hade fått reda på när och vart det var! Fan jävla margareta fan! (vårcpsvskalärare!) $&!¤#  Haha det var bara 4 stycken på engelskan och vi hade det trevligt med Scott :) våran Engeska kompis typ :P  Sen var det gympa, ute i skolskenet, vi körde fotboll och vårat lag vann med 12-2 typ :P haha ;) sen hade vi somsakt hotell och livsmedel kvar och jag och P. redovisdade om vårat Tomat arbete :) sen gick jag med en ilsken moa till bussen så kom hon på att hon skulle ju ha redovisning så hon fick gå tillbaka igen :P hehe.
Jag mötte min kära Brink på Tåget och sen Denice, hehe knas, trevligt trevligt i alla fall :)
Nu är jag hemma hos mamma.. sitter och trökar som vanligt.. men snart bli det andra bullar!
För jag ska tillbringa kvällen med mina favvosar! c&p Hoppas vi får en Toppen kväll!

Puss på er allihopa! <3                              xoxo Barbroo

Nejmen Heej!

Trevligt att just DU tittarförbi :)

Sitter här och skriver lite granna i reklam pausen, Kollar på Torn, en tre dalad serie som går på 4:an just nu. Den är fakatiskt väldigt spännande, idag har vi lagat mat åt massa lärare. Det var väldigt kul, skulle laga en Förrät och en Varmrätt, Jag jobbade med Martina <33 Det gick väldig bra fast min medarbetare kunde gjärna varit lite mer neggo, Höhö! Naaej jag skojja, Martina! vi var ju bääääst! C: Hihi
Måste också säga att jag höjde ju mitt personliga rekord i höjdhopp en bit ;) hihi, Förut hoppade jag som höggst 120 cm. Men igår dåå jävlar hoppade jag fan 130 cm! wihoow!

Ska fortsätta kolla nu. Hade gött så länge!                             xoxo Barbroo

Ciao!

Heyhey Schnyggingar!

Nu sitter jag här på Datorkunskapen i skolan och trökar, Våran lärare är sjuk i dag så vi har party här.. Not :P
I går var jag med min papi i skogen, vi skulle fixa lite vid kontrollerna i skogen till Herkules tävling till helgen ( på söndag typ kl 10) Vi hade fått i uppgift att hänga ut typ 20 stycken kontroller mitt iskogen, så i går kollade vi alla och satte pinnar i marken , ni fattar säkert inte men det var det vi gjorde. Till första kontrollen gick jag in i en fucking jävla GRAN GREN i ögat AAAJ!! jag trodde ögat ploppade ur! jag hade så jävla ont! vi var ute i skogen i 2,5 timmar och mitt öga rann ända tills klockan var sju typ så jag "gät" i sju timmar typ, Haha.. Efter skogsbesöket drog jag hem till kära Brink! <3 Vi kollade på The notebook, så fin :) Tack för myspyset sötnöt :)
Idag har jag inga planer faktiskt.. ska la hem och plugga Ostar Haha :P Ska ha ost läxa till på onsdag ;)

Puss ! xoxo barbroo

Hejsan.

Godkväll!

Idag tänker vi på Familjen Steijner! <3 Våra tanker är hos er! vi älskar er! Kämpa på nu Flickor! ♥
Idag har jag haft Väärldens slapp dag!  Haft Film maraton med mig själv!
Kollade på 4 filmer allt som allt.. 
 ~27 Dresses
 ~Ciao Bella
 ~Im a Legend
 ~Hairspray
 

Vi får också Sjänka en liten tanke till Christian, som blivit singel igen :/ ,
Kämpa på nu, de kommer blibra endå  :) <3
Saknar min Lille Kantarell också! som bara sjutton!! Puss på dig Sassii! <3
och i morgon har jag inte ett piss att göra så.. om ni vill hitta på något så hör av er sötnosar! :D

Är det ödet som vill att det ska vara vi? Det hoppas i alla fall jag <3

Hadet bäst pussgurkor!                                       xoxo Barbroo

NAAAAW!

Hihihi

Fick Värsta TheSims sugetHahah! och jag skapade denna söta Famlijen (A)

Martina & Björn Gustavsson  :D    <3   hoppas dem blir världens mysigaste familj med många mysiga barn :D

image9
Puss på er Aliihopa!! <3                            xoxo Barbroo

9 April

HejsanhoppsanLillebror! :)

Igår hade vi prov.. det var ett lätt sådant så det var skönt, och det gick faktiskt rätt så bra :) 
Idag har vi jobbat i köket igen, Jag Jobbade med Min Kuksugarrövnisse C: det gick Väldigt bra om man bort ser allt som innebar ägg. :P Hehe Vi Lagade mega goda Wallenbergare :) och eget potatis mos Smaskens! Vi hade även Grymt Teamwork, Synd att andra inte hade lika bra som oss XD
och vi gjorde även En Parfait~Parfä med smak av passionsfrukt, Helt okej blev den.
Det var inget Lost i dag :'/ Damn! men om tre veckor är dem tilbaka :D

Nu ska jag kikia på Sverige Pussas&Karmas
så puss och kram på er!                                                            xoxo Barbroo


Busigt värre!

Hehe!

Jaa, i dag var vi allt lite busiga :P vi hade en lektion halv 9 till 9.15 och sen skulle vi ha hål timma i typ 3 h till halv 1 för att 2 lektioner blev inställda och liksom hallåå! Vem orkar sitta i skolan och ruttna i tre timma så vi beslutade oss för att skita i matten och Engelskan så så vi fick ledigt resten av den, eller ah, fick och fick TOG snarare.. så Jag, Cecilia, Martina, Pernilla, Malin och Malin drog in till stan och Shoppade :P Hehe och gick och Tjockade till oss på donken Jävligt gott får jag säga!  :D  Hehe sen drog vi oss hemåt igen :) så var det dags att plugga till ARL egentligen, men så blev det inte så nu sitter jag här och har bara precis börjat lite smått och i mooorgn ska vi ha provet liiksom, Liiiiiiite stressad om man säger så.. Fan vad tråååååkigt det är! :/  som tur gör lisbeth Lätta prov så det känns endå Bra :) Och Landkuist ska dra till Ullareed :O Ta med miig malin! hihi
så får man la också Säga Grattis till Emil, som fyller år i dag :)

Nä nu hinner jag inte skriva mer ! Pussss!                         xoxo Barbroo 

6 April

jahopp..

Då har jag och min Nya älskling förflyttat oss, Nu är vi hemma hos mamma.. nu ska jag vara här i 2 hela veckoor  :/ :'( 
Alltså att skaffa sig en Laptop är bland det bästa man kan göra! såå jävla praktiskt va! så tveka inte säger jag baraaa!! :D
Då var denna helen också över.. Men det får vi se positivt! för det är ännu en vecka korare kvar till sommarlovet! :D
I morgon är det Skola igen som sakt.. Jobbich! Och i helgen borde jag pluggat ARL men så blev det inteeee.. DAMN! så nu har jag bara i morgon på mig att plugga på det förbaskat onödiga provet.. :/ Fanfanfan. Kommer gå rövdåligt.. AJA skit samma! jag känner att jag orkar endå inte riktigt bry mig..
I dag har varit såååå seg men endå skön dag.. sov länge kollade en hel del på Tv. och Luftade 'GrönaFaran' en sväng också.. den funkade bra, bara att bateriet var liiite segt så mina blinkers Lös i stället för at blinka HAHA :P
ah nu ska jag i vart fall sova annars kommer jag vara HELT jävla död i morgon + att i mon blir nog en sen kväll med plugg sent.. ÅÅÅH bajs på det! :/ 

Aja,fan,Godnattpåergottfolk!                              xoxo barbroo   

Jisses!!

Tjabbaah!!

Då var det feta kalaset över, efter en otroligt Stressig dag med Tårtbakning, Städning och massa matlagning, Det var många från släkten här, och några fina presenter fick jag med :) Fina blommor, pengar och Precent kort. Mys!
fullfart hela dagen är helt utmattad nu :P I Morgon blir det Plugg till ARL Provet (Aretsmiljö kunskap) ska jag fixa lite med min moped :) För en sån har jag allt för er som inte vet det ;) Ooja!
Nä nu är klockan fan 02.15 jag får allt bra mig tillbaka
Tack böder och pappi för all Hjälp i dag <3
Åh, Tänker på dig brorsan! det blir nog bra endå ska du se ! <33 Puss puss dej DanneMan!
Pappa sa till Bror "Vad som än händer så har du altid oss" - Fint sakt.
Jag älskar dig Pappa! :) ♥


Tack för i dag allihopa! och Godnatt!! PUSS                        xoxo Barbroo


Godmorgoon!

Tjatja!

Råkade ta fel på dag, trodde vi började 8.30 Hehe kollade på Shemat, där stog det 9.25 så då fick jag tid med att sätta mig här :) Trevligt värre! vid min nya Favoriiit!
Ska ta bussen om 35 minuter.. ska hinna äta lite innan det också.. och helst göra lite engelska, men det orkar jag inte :/ Annars i dag har jag inga planer, så om det finns ngt trevlit att hänga på, så gör jag la det :) och i morgon blir det som sakt Eine Groß kalaaas! Hihi, Aja, nu ska jag käka Frulle :)

Haregötthaj!                                               xoxo Barbroo 

Födelsedag av hög klass!

Jihaaaaaaaaaaaaa!!

Ja, då var dagen snart över :/ en Lyckad dag! Fan alltså mina töser i skolan är bara så bäst! <3
Tre tårtor hade dem bakat till mig!!, så jävla goda va!! :D TUSEN TACK SKA Ni HA!
Vi gjorde en del tokiga saker ;) snodde Saker från Bamba och annat tokigt! :P sedan sjung dem för mig 2 gånger :D jag fick en jätte fin ros också! En tårta fick jag ta med mig hem och den var såå fin! En Hjärtformad Gräddtårta Med massa hallon på, Mmh! Tack Alla Mina Flickor!
Och Tack för alla Sms i DAG! :D

Sen kom Jag hem efter att ha suttit och väntat i Mölnndal ett tag på bussen. Då sprang jag runt och städade lite granna :) Sedan lagade sjukt smaskig Lasange med Färska lasange plattor :) Shit vad gott det blev! Hela familjen mumsade i oss mat :) och till efterrätt blev det den Mumsiga hallon tårtan, en hitt alltså! :D
Sedan var det Present öppning! ;D  Ett stort brunt paket fick jag.. och där i var det en
LAPTOP !!!!!!!!!!! :D:D:D:D TJOHOOOOOO!
Jag är såå jävla glad!!! !!! :D
Men ännu har jag inte fått ngt av mina brödet, jag undrar vad jag ska få av dem!? det ska bli spännande! :D
På Lördag blir det ett dunder Släkt kalas :D ändå mer presenter :'D
Tack Allihopa som hjälpt mig göra denna dagen till en av dem bästa !!!!  PUSS PÅ ER!!! (L)

Jag älskar att Fylla år! sååå mysigt, PUSS                 xoxo Barbroo

YÄÄY!


♥♥   IDAG ÄR DET JULIAS DAG!   ♥♥

GRATTIS TILL MIG!

Idag har jag Levt i 6575 Dagar.  Haha
Idag ska fan bli den bästa dagen på länge, hoppas ni hjälper mig att få det så!
Puss på er alla som bryr er om mig!
Jag älskar er över hela mitt HJÄRTA!


2:a April

Tjo folket!

Ah i morgon då smäller det! då är det MIN födelsedag! :'D woopie!
dag har det varit en bra deg :) vi började skolan 11,30 så skönt med sovmorgonklockan 12.00 kom en ost Kwinnah, Jenny tror jag hon hette, hon jobbade i en ost butik mitt i saluhallen. Vi fick smaka på massa skit äckliga ostar, som bland annat smakade Spya och luktade Fjärt, Euuh!
Drog hem från skolan med halv 3 bussen och sen drog jag iväg och handlade massa mat med pappa inför Kalaset i helgen ;) På vägen hem så drog vi en sväng förbi Corpus Pizzeria för att där proppa i mig min sista pizza som 16-åring :P Det gott som fan får jag allt säga! Hehe.. Nu borde jag sitta och göra klart min engekska Nationella övning men jag orkar inte plus att jag kikar på Lost just nu och det kan man ju inte missa! :D men jag får la sätta mig och göra det sen :/ sen ska jag sova och vakna av mina bröders och pappas Vackra stämmor
Bästa väckaklockan på hela året! JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUDRADE ÅR!
Födelsedagar är så jävla mysiga! :D Hehe, jag längtar må ni tro! <3

Ska kika nu, Pusshaj!                            xoxo Barbroo

Hejhoppgummisnopp!!

God kväll Allihopa <3

Idag har varit en riktigt rolig dag må jag säga, vi började halv 10 med engelska, sen var det Gympa och då körde vi handboll, jag la ett mål för fan! HAHA
Sen efter det var det Lunch Time, after That då var det Chill till Klockan 1.. Sedan skulle vi laga met i 5 timmar! till våra Päron ;) vi i klassen hade bjuit in Våra Paranteser och Syskon till en Italiensk tre rätters middag :) som vi elever skulle laga, Sjukt kul!
Jag blev den lycklige att få jobba med världens bästa Köks Kamrat Perniiiillla! ♥  Vi var bara såå grymmaa! Tjoho! Vi ägde alla !!! Hehe
Vi hade bakat eget bröd som vi hade till våran förrätt och hade det även som tillbehör till Varmrätten, sedan rostade vi bröden i panna och gned på lite Vitlök, sedan på med våran basilika och tomat blandning uppe på :)
Till Varmrätt serverade vi kyckling filé med grogonzolaost fyllning och Klyftpotatis med pakrika kryddad riven ost uppe på, till det hade vi även en tomat och Mozarella sallad.
Till Efterrätt gjorde vi en Riktiigt god Saffrans pannakotta med lite Ljus Choklad uppe på ! Yummie!!
Vi lyckades riktigt bra med Allt verkligen.
Ortoligt nöjda var vi, i alla fall jag! :D  Tack så mycket för bästa Team worket i dag Pe!! Puss på dig du underbara!

Pe och jag är bara så bäst, Puss på er Töntar!!                    xoxo Barbroo

Tja Tja!

Äntligen Fungerar Bloggen igen!! ;D

28 Mars


Som sakt, jag spendrarde mycket tid hemma hos my mami under dagne.. Trök som faan och senare på kvällen Drog jag hem till Moa en stund, Jätte trevligt men kände jag behövde åka hem.. Tack som Fan allesammans! <3

29 Mars

Otroooligt Trökig dag men jag Fick faktiskt en hel del Plugg gjort :) Duktig Julia! :D Gjorde klart mitt Hotellkunskaps arbete. Var hemma hela dagen och njöt av nästsista dagen innan plugget drog igång igen. Blev erbjuden att Chillidilla med Mina Homies! men jag tackade artigt nej Kände mig otroligt Seeeeg och trött, slocknade till och med framför tv.n  :P

30 Mars

Tjohoo! Söndag då, och det betyder att åka till papaa! gött som fan. Ska bli otroligt skönt att slippa idioterna i en heel vecka.. Vågar tyvärr inte säga att jag avskyr att vara där, Så jag håller det innom mig. Städade innan jag drog och Käkade mat sen drog jag till papi!!
 
31 Mars

Skolan började igen, otroligt Cp mattelektion, en del utskällningar blev utdelade av margareta.. Haha vi satt och Minnes tillbaka när jag fick världens utskällning i början av höstterminen! HAHA säger vi till det!! :
Martina och Prenilla hade små busat hela lektionen och fnittrat en hel del om jag inte minns fel? Plötsligt hör jag
NEJ NU RÄCKER DEEEET! vänder mej om och undrar vad det sjutton är frångan om, En suur tant (min mattelärare Margareta) stirrar på mig med iilsken blick och jag inser att hon har alltså skrikigt åt miig! Lille jag som varit tyst som en mus hela lektonen och jobbat på som bara attans skulle bara flytta stolen en bit för att kunna hjälpa malin Landquuuiiizt som satt bakom. Stolen bara råkade dras mot golvet och då gav i från sig ett rejält Tjuuut och just då vänder Margareta sig om och får Världens utbrott.. Ojoj! Alla börjar flabba, jag ser typ Förskräck, Shockad och Livrädd ut, jag frågar Försiktigt:
Ehm.. fffiick jaaag intee Hjäälpa hennee? Margareta inser att hon Gormat på fel Person! 
Nu kommer vi aldrig glömma detta ;) HAHA  inte jag i alla fall!  XD 

Mina 5 dagar ,  Pusss <3                                  xoxo Barbroo

RSS 2.0