?

Vart fan tar tiden vägen ?
Tunisien passerat, Thailand passerat, Cypern passerat, O-ringen passerat! Hur snabbt gick inte detta året!???!?!?
Så säger det vips! så har vi passerat Julen och sedan Shoff så är Usa resan med linnea är genomförd, och sen har plö tsligt Resan ihop med flickorna också passerat!? fan, ja vill stanna i nuet! <3
Jag kan inte heller fatta att snart lämnar kära  lilla lisa oss! ett helt fucking år! Inte klokt, jag kan inte förstå..
Jag vill inte förså.. </3

Hemma! :)

Hejhopp i lingonskogen!

Har precis kommit hem från Soliga sälen och O-ringen till göteborgs hettan, UNDERBART!<3
Måste säga att detta att denna veckan har varit så sjukt bra! fan vill bara börja gråta för allt var så härligt!
Träffade alla mina snyggosar, underbart folk för Fan!
För er som inte vet vad O-ringen är så är det världens största orienterings tävilng som varje år hålls i sverige den håller på i 5 dagar, 1 tävling om dagen, alltså 5 etapper. I år var det över 23 TUSEN som tävlade! så ballt :) Orienteringen gick bra faktiskt, kom på 14.e plats :D sprang i klassen D17-20 har alldrig kommmit så bra på O-ringen innan :)
Sen finns det även en 6.e etapp höjdpunkten på veckan! den är alltid sista kvällen, och i går var det sista kvällen förstors! och det innebar 6:e etappen! Alltså PARTY!
Så alltsammans började med att jag åkte upp till Lindvallen med bussen där jag skulle bli hämtad av Eric :D Lite nervöst att bli upphämtad helt själv av en främling! Hihi, men när ja satt och väntade på den röda volvon träffade jag Ingrid och hennes 2 stockholms polare, så ja raggade med dem till Eric. Eric kom och väl framme vid hans stuga där förfesten höll till var det packat med folk, alla drog där i från utom jag och hanna, vi stannade kvar med alla 18+ people, Dem skulle till Nattklubben HC på Högfjällshotellet så vi skulle gå med dem till lindvallen där vi skulle på vårat fjårtiz Disco! haha Men vi sket i det och ställde oss i buss kön med Alla mot Högfjället. Efter ett evigt väntade komm bussen och tog oss till Högfjället där alla Som gick tidigare från eric också var.. Och hur skulle vi nu komma in där utan biljett som kostade 190 spänn och alla var under 18 ? Jo lätt som en plätt slank vi in bakom vakten och Vips var vi inne :D TJOHO!! Haha, Väl inne träffade ja på Mr.A  igen som var med hos Eric, han verkade glad över att se mej, hoppade på mej direkt! Haha, han var packad som ett As och blev utslängd, men kom senare in igen gullig grabb det där, galet alltså! det var sånt jävla drag där inne va! Oh god!  Jag ville inte att kvällen skulle ta slut..  Det var glas över hela golvet och svettit som fan, men kul ska ni veta att det allt va! FUCK allt var så perfekt! aja, kvällen blev lyckad kanske på grund av att ja hittade en 4- klöver precis innan ja skulle åka med bussen tidigare under dan :D 

Ska försöka hitta ett svalare ställe i huset nu innan ja dör!                                        xoxo Barbroo

Hej mitt namn är Smultron?

Hejhej igen! 

Jobbade i dag , det var riiiktigt segt! är glad att ja bara har 2 dagar kvar :) haha, idag föddes en liten flicka, och föräldrarna berättade att dem skulle döpa henne till Smultron!! vem fan döper sitt barn till SMULTRON!? haha lite tokigt..

Trött som fan, ska chilla framför tv.n nu ett tag, so SEE YA !                 xoxo Barbroo

Grattis Grattis!

Nejmen Hej!

Måste ta tillfället i akt att önska grattis till min kära BLOGG! som dagen till ära fyller 4 månader!  Så ett stort grattis till den!
Dagen har varit super trevlig, har tillbringat dem med min kära kantarell! <3 Jag fick ett skitfint halsband med örhängen till :D Verkliigen jätte fint! TUSEN TACK Gullet! (L) Hoppas du blev lite gla för dina presenter! <3
Jag åkte först och hämtade Sandris och sen åkte vi hem till mej, där hade vi present öppning :) och sen bestämde vi oss för att baka kladd kakemuffins med choklad kräm uppepå Dem blev RÖVGODA! efter det kollade vi på Disturbia, en helt okej-bra film faktiskt. Vi blev lite hungriga så vi käkade grillad kyckling med Bulgur, Yummie! Sen kom Joakim och Andraes hämtade oss och körde sandra till Balla-Balltorp! ShiT, han har haft körkort i fem dagar nu och kör som en dåre! likom 150 på en 70 väg!? PALLA! Haha!!  Säger bara ursh och fy om olyckan som inträffade i dag på liseberg!! Rainbow störtade ju typ :/ Ursh Ursh! Ska snart sova, Upp till jobbet ska ja ju i mon.. pust.

Nu kom mamma hem, ska kila och snacka med hennne         xoxo Barbroo

Hej å hå Jobba på!

Hejhej

Jobbat Fredag lördag söndag som sakt.. söndagen var hel soft! fick vara nere och jobba på en annan avdelning, BB där alla pappor springer omkring med dina Sockersöta bebisar! mys!! där var det lungt och skönt. kom hem och kollade så klart på dem sista avsnitten av Terminator maratonnet :P sen klippte ja min broor, det var lite kansigt men det bliv fint :) 
igår  var ja äntligen ledig! skulle varit med lisa<3 men tyvärr vlev det inte så :(  åkte med pappsi till mediamarkt för att investera en ny mobil faktiskt, men jag bestämde mej för att köpa den på internet i stället, 500 spänn billigare.. På vägen hem käkade vi thaimat MUMS! Kommer hem och ser att på internet finns den inte i rätt färg, Fuck så jag får ta och köpa den in a store i stället , Ska byta till COMVIQ kompis så alla vet det!! :D nu blev ni allt glada va!! så vi säjjer ajöss till fuckig tre och sony ericsson!!
Denna nallen ska ja köpa :) 



Idag ska sandra få sin present :) hihi, ska nämligen leka med henne i dag :) Ska ta moppen till kållered och hämta henne, ska bli super trevligt! :) PUSSSPÅ HENNE LIKSOM!

Ska kila och  hämta sandra nu :)                                  xoxo Barbroo


Jobbajobbajobba...

HILLUuuu!!

Jag får la börja med att grattulera min käre bror som fick körkort i gå :) Wiii
Jobbade både i dag och i går, fullt upp i går och ännu värre i dag, hade 15 minuters lunch rast, enda rasten på hela dan.. Shit, höll ju på att dö! och när fick jag äta lunch liksom !? Jo 15.35!! what liksom! Jaja, Jag lever! idag är det Terminator Maraton, så jag och Brorsan har ruttnat framför tv.n sedan klockan 5 Haha! Ska jobba i morgon med, sedan är ja ledig i 2 dagar ;)  Då ska Jag leka med Lisa ena dan, och Sandra andra :) Pusspå dem (L)

Nu är reklam pausen slut, MOOT TV.N! hihi                                xoxo Barbroo

Gäsp

HURRAAAA!!!

internet Cp-ade i natt men inlägget sparades tydligen, så nu lägger jag in det istället :)
IDAG ÄR DET MIN ÄLSKADE SANDRAS DAG!! (L) Grattis till min artonåring!

SANDRA 18Snygg bild jag gjorde i natt va? :D PUSS PÅ DEJ


Klockan har passerat  04.20 och jag är fortfarande pigg, men ja ska i alla fall försöka sova nu :P har snackt med Christian ett tag och han har skaffat blogg :) Wiii fast vi kan inte få den att fungera.. Skumt.
Glömde nämna måndag kvällen at Grosselus House! Middag och massa snack hela kvällen lång! Super mys Tack för en lyckad Kväll Lisa och jag önskar med hela mitt hjärta att hon får det för jävla bra i US and A Hihi (L) seriöst jag kan inte fatta tt hon åker snart :/ sorlgligt men sant <3

Ha en bra dag i solen Allesamnans, nu ska ja ringa Lisa:)                     xoxo Barbroo

host!

Tjoo!

Sitter här, näsan rinner, halsen kliar, öronen susar och huvudet dånar.. Mitt mående är helt enkelt skit just nu! Men men, så kan det vara.. Idag har jag varit riktigt hängig, chillat framför tv.n och städat lite smått. Var ute med ett parraflax förut i spöregnet och plockade jordgubbar som jag gjorde varm jordgubbssås och sedan hällde över glass, Skiit smaskigt.  Jag får ju trösta mig på ngåot sätt, eller hur? hihi :)
Och vems födelsedag är det om ca 1,5 timmar!? jo min Kantarell kompis, Sandra B Björkluuunds födelsedaaag! hon fyller för fan 18!!!! Åh jag är änna avundsjuk! STOORT grattis till henne! <3

Sussa sött allihopa och njut av solen i mon, det ska i alla fall jag :)      xoxo Barbroo


Tjaa!

Hej hej Hemskt mycket HEJ!

Sitter här mäd däppt näsa och låter som en skata.. Länge sedan jag var så här hes! Aja, förutom det är la allt bra antar ja :) men fan, jag är trött som en kossa! ska snart sova.. Nu harja jobbat i typ en vecka och två dagar, fast jag var ioförsig ledig fredag, lördag och söndag, Då jag bland annat Var på `BRUCE!´ Riktigt trevligt! och hade Vin kväll hos kära brink! Riktigt härligt må jag säga! hihi, På söndagan sov jag till, ja fruktansvärt länge! och paddlade Kajak i helgen också :) och i måndags jobbade jag:) och så klart i dag .. det är så go lön så det är braiiiigt! 90.91 kr i timmen :D efter jobbet i dag kilade jag med Evelina in till Stan, (Evelina, en riktigt go tjej som jag jobbar ihop med) hon kilade hemåt och jag väntade på mina töser! Skulle träffa Pernilla,Cecilia,Maria,Martina och vicky :) det var skit mysigt, och var inte hemma förens vid 10 :P skön kväll :) PUSS PÅ ER!

Nu ska jag snyta mej, så ha det gött                                                   xoxo Barbroo


RSS 2.0