Hej å hå Jobba på!

Hejhej

Jobbat Fredag lördag söndag som sakt.. söndagen var hel soft! fick vara nere och jobba på en annan avdelning, BB där alla pappor springer omkring med dina Sockersöta bebisar! mys!! där var det lungt och skönt. kom hem och kollade så klart på dem sista avsnitten av Terminator maratonnet :P sen klippte ja min broor, det var lite kansigt men det bliv fint :) 
igår  var ja äntligen ledig! skulle varit med lisa<3 men tyvärr vlev det inte så :(  åkte med pappsi till mediamarkt för att investera en ny mobil faktiskt, men jag bestämde mej för att köpa den på internet i stället, 500 spänn billigare.. På vägen hem käkade vi thaimat MUMS! Kommer hem och ser att på internet finns den inte i rätt färg, Fuck så jag får ta och köpa den in a store i stället , Ska byta till COMVIQ kompis så alla vet det!! :D nu blev ni allt glada va!! så vi säjjer ajöss till fuckig tre och sony ericsson!!
Denna nallen ska ja köpa :) 



Idag ska sandra få sin present :) hihi, ska nämligen leka med henne i dag :) Ska ta moppen till kållered och hämta henne, ska bli super trevligt! :) PUSSSPÅ HENNE LIKSOM!

Ska kila och  hämta sandra nu :)                                  xoxo Barbroo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0