Jonas flyttar, igen!

Hej hopp!
Här ligger jag ännu en kväll med datorn på magen. Men denna gången är det inte i min egen säng och inte min egen dator. Jag befinner mig i denna sekund på Sjögatan 13 i Magnus lägenhet. Ja-a för nu är det inte Jonas och Magnus lägenhet längre, utan bara Magnus. För imorgon var det dags att flytta igen, för Jonas del alltså. Hyresvärden hade fått reda på att de bodde två personer här och det fick man tydligen inte?! Så en av dem var tvungen att ta sitt pick och pack och bo någon annan stans. Efter att Jonas kollat runt med hans nyfunna vänner här på högskolan, var det en kille som kände till en lägenhet på Slottsgatan 24 som skulle hyras ut. Jonas ringde till uthyraren och en timma efter att jag anlänt med tåget så stod vi i lägenheten och förhandlade hyra. En liten etta på 30 kvm. Kanske inte världens finaste men det är ju skönt att han slipper vara hemlös nu i alla fall!
Klockan sex ikväll cyklade Joppe iväg och skrev kontrakt.
Kvällen till ära är det avslutningen på nollningen. Så det kryllar av kostymklädda studenter överallt. Årets nolla ska utses och Jonas har faktiskt blivit nominerad! Haha! Vore kul om han vann! Själv ska jag läsa mina tidningar som jag köpte med mig och kolla in en film eller två. Imorgon blir det flytt som sagt. Sedan tar jag tåget hem igen på kvällskvisten. Börjar joppa på torsdag igen. Döda mig.

Läskigt. Hyresvärden var presis här och ringde på?! Pratade med honom ett tag och berättade hur läget låg till. Verkade lite småskum..

Nu ska jag på jakt för att se om det finns något gott att äta. :) Puss

Jönköping imorgon!

Tja tja!
Imorgon far jag väster ut, igen! Ska bli underbart! :) Saknar min man något så in i! 
Skulle åkt med pappa tidigt imorgonbitti men planerna har ändrats så jag tar tåget istället. 79:- , riktigt niceprice på den! 10.02 går tåget från centralen. Framme 11.58 och Jonas föreläsning slutar 12.00. Snacka om timeing. Så jag får fasen ta och kliva upp tiditg imorgon. Tar bussen redan 08.47..
Jag får nog sätta igång att packa strax & snabbt hoppa tillbaka till min fluffiga säng där jag ligger just nu bredvid en sovande katt och är och är svin förkyld. Inte så jäkla kul?! Har bara blivit sämre och sämre under eftermiddagen. Men har i alla fall skuttat omkring i stan en stund med min älsklings fru Lisa :)
Har suttit och kollat igenom alla mina kvitton (ja, jag sparar alla kvitton jag kommer åt! Haha) och räknat ut min spenderade summa denna månaden. En aning höög vill ja påstå.. Oops ;) Annars har jag inte gjort något vettigt alls sedan jag kom hem.
Nae, vet ni vad? Nu vare dags att snyta sig. Pusshej!





Hihi, Älskar dig min Prins <3

Helgens inköp!

Godkväll!
Gårdagen spenderades i sängen med datorn på magen. Slafsade i mig en halvgod pizza på det och fick ett underbart telefonsamtal inatt av min finaste pojk. Idag har det varit lite mer fart på mig:) 
Förresten i fredags skrev Metro att vi shoppar för 6 miljarder denna helgen. Själv har jag bidragit en del. Haha :)
Här har vi Fredagens inköp:



Foundation, consealer, penslar och en borste :)

Dagens inköp:



Solpuder, foundation, primer och fler penslar.
Skulle köpt en cake eyeliner från Make up store också men det var helslut på den fronten :/
Rauu! Jag kommer bli så het i höst. Haha!
Eller jag ska bara lära mig att göra det snyggt först! Kommer säkert ta sin lilla tid :)



Sprang förbi denna underbara höst-toppen och var tvungen att köpa :)



Sist men inte minst en efterlängtad parfym!
En underbar doft som förlänger sommaren hela vägen fram till jul! Är heelt kär! <3

 

Kolla vad jag precis fick syn på!!
Okej? Eh, jag visste fan inte att jag har varit sådär fruktansvärt ful?! Jag typ dog lite. Hur kunde jag visa mig?
Gaanska så stor skilnad jämfört med bilden jag tog imorse!
Tackar gud för att mitt lilla fejs (och jag♫♪) inte ser ut så idagsläget. :)

Ska nog nana nu :) Puzz
02.41 klart slut.

Nelly.com

Jag har blivit kär.
Funderar på att beställa faktiskt.



Nu har jag vaknat efter ynka 6 timmars sömn. Orka att huvudet mår sådär. Frukost väntar. pusshej!

05.00 Natti!

Hej hopp! Ligger och gosar ensam i min säng efter en lång kväll/natt.
Jag drog mig in till staden vid 13 kanske. Träffade Sandra och även Denice en sväng. Sprang omkring i saluhallen en stund och shoppade kräftor, räkor, aioli och bröd till kvällens kräftis! Hann också med en sväng i nordstan.
Så en liten skymt av Kenza i folkvimlet. Hehe.
Tog tåget till Mölndal och bussen vidare till Balltorp. Vi kräftade loss och drog oss in till stan. Sprang fram till Vip kön och traskade rakt in på trädgår'n. Gott.
Ja-a så från 22.00 till 03.00 var vi inne och dansade loss, drack dinkar och tjötade.
Min spåris gick 03.53 och inte en endaste liten buss gick upp till mig så jag beställde taxi. 112KR från mölndal till kikås? trots 20% rabatt?! Hur gick det ihop?! åh cp taxi.
Jag ska nog soovaa.
Jag saknar Jonas. Fy vad jag saknar honom. Det gör ont att bra ens tänka på det. Åh, Nej nu ska jag lipa lite. Godnatt.

Stan istället!

Jag tar bussen till stan istället :) 
Ska träffa min älskade bästis! wii!

PUSS


Kräftskiva på G!

Hej!
Mitt nedräknande av timmar här om dagen visade sig inte vara förgäves. För igår runt 11 satte jag mig i bilen och åkte bort? upp? in? ner? Upp, uppp. Liiite uppåt ligger det ju? Ja upp få det bli. Jag åkte upp till Jönköping för att träffa Jonas. Som jag har längtat. <3 Var framme runt 13. Jonas skippade hans stadsvandring för att umgås ett par timmar med mig. Väligt snällt :) Kändes så konstigt att vandra omkring i Jönköping, som om jag var utomlads.
Skulle stannat över natten och tagit tåget till göteborg. Men efter en stunds funderande bestämde jag mig för att åka hem redan igår kväll! Vilket jag vekligen inte ville men det var bäst så.
Följde Jonas till skolan där de skulle ses för att förfesta inför kvällens Toga party. Alla studentet sprang runt i vita lakan och såg allmänt roliga ut:)
Pappa och jag kollade in Jönköping en stund och sedan skulle han iväg på sin middag. Jag gick tillbaka till Magnus och Jonas lägenhet för att slänga i mig lite pizza, diska, och mysa framför tvn tills det var dags att åka hem igen.

Eftersom jag inte stannade över helgen som var planen från början så innebär det ju att jag kan vara med på kvällens kräftskiva! Det är ju inte helt fel att för andra ferdagen i rad få slänga i sig en massa kräftisar igen! Mums!

Nu ska  jag sno pappis bil för att åka och handra kräftor och jäst så jag kan slänga ihop ett smarrigt bröd! :)
PUSS

Staden väntar.

Tjo.
Igår skulle jag träffat Lisa men  planerna ändrades så vi kommer ses på onsdag istället :) Jag tog bilen istället och åkte ner till Mälndal. In en sväng på apoteket. Vidare för att hämta ut mina foton. Drog en snabbis in på Lindex och saffade mig en ny bikini överdel :) Köpte frukost på Hemköp bestående av 2 bullar.. Vidare till skolan för att hämta mina praktik intyg från mina tre gymnasie år. Körde till stan och hämtade upp Maria och Liam så åkte vi till Ikea. Liam lämnade vi i "Småland". Därefter sprang vi omkrin bland tallrikar, krukor, kuddar, lampor, glas och blommor en bra stund. Köpte ingenting till mig själv utan bara till Jonas och Magnus, hela 12 st lådor.
sedan blev det glass i stora lass och en varmkörv på det. Körde hem M&L. Satta mig med Scrapbooken en stund. Satte in de nya bilderna. Riktigt tjusigt. Gick och lade mig. Kunde nog vrida ur kudden inatt..

Ska dra mig in till stan om drygt en timma. Ska träffa S:et :) Denice och Linnéa kommer senare att ansluta till gruppen. Det vore fint om regnet kunde rent ut sagt dra åt helvete?!

I all fall. Har varit inne i min egna lilla bubbla kan man säga senaste dagarna. Negativ sådan. Inte kul - inte kuul. Känns typ som jag går runt konstant med en sten i hjärtat, eller typ lite så halvt små spyfärdig hela tiden. Det är endå galet hur en presons frånvaro kan påverka en mänsklig individ såpass starkt. Detta suger..
Var inställd på en grym helg, men planerna har blivit ändrade. Räknade ner timmarna till torsdag och detta visar sig nu har varit helt onödigt. Eller helt onödigt vet jag inte ännu. Allt är ju inte bestämt.
Dessa dagar har verkligen fått mig att inse att min trygga vardag här i Göteborg snart kommer förändras.. Hur kommer framtiden se ut? Vill jag verkligen detta? Vad ska jag göra sedan? Vad vill jag jobba med? Hur ska jag lista vad mitt dröm yrke är? Hur långt tid kommer det ta innan jag har hittat ett jobb? Hur länge sa vi bo 3 pres på 31 kvadrat? Kommer det verkligen fungera enda fram till jul? Vad ska jag plugga nästa höst? När ska jag börja läsa de kurser jag saknar? Vilka kurser saknar jag ens? Söka jobb? Vart? Gå på arbetsintervjuer? Gud..
Men först och främst ska jag nog börja med att skriva ett CV? Hur fan gör man det?! Jag har aldrig någonsin skrivit ett. Det löser sig nog. Ska nog sätta mig ikväll.

Jag längtar efter Jonas något så fruktansvärt. Helt sinnes. Skulle typ kunna döda för en puss.
Nu ska jag göra mig iordning. Bye!


Söndag 22 Augusti.

Japp. Då tittade jag förbi här en snabbis.
Mina fina Trillingar fyller 19 år idag<3 Grattis!
Kräftskiva i fredags hos Magnus. Gott var det men väl framme i stan på kvällen mådde jag iinte så speciellt bra. Höhö.. Tidig hemgång för min del.
Lördagen spenderades mestadels i soffan. Lyckades dock slänga ner lite saker i ett par flyttlådor. Samlade sedan ihop alla mina egna miljoner saker i lägenheten för att bli hämtad av pappa och körd till Födesedagsbarnen som skulle firas igår kväll. Jag anlände vid halv 7 och sedan drog vi allihopa in till stan vid 10. Då lämnade jag hela buffelflocken och traskade för sista gången in på Karlgustavsgatan 13. Väl hemma hade Jonas packat färdigt allt ochdet stod lådor överallt. Hoppade isäng och klev upp vid 8 imorse. Sov så gott sista natten i den perfekta sängen som jag kommer sakna enormt. Vid halv 9 började vi bära ner allt och när väl Magnus och släpkärran kom gick allt snabbt att packa in. Jag gick ett varv i lägenheten och lite sorgset sa hejdå. Tackade för tiden. Haha
Sedan lämnade de mig för att 2 timmar senare landa i JÖNKÖPING. Själv gick jag och lipade lite smått hela vägen till korsvägen. Orkade inte sätta mig på en spårvagn det första jag gjorde så jag gick en promenad.
Allt detta fick mig att verkligen inse hur fruktansvärt mycket jag älskar Jonas.
Åkte hem till lilla mölndal. Nu ska jag dra igen. Tar bussen för att käka på Svarta oliver med mina fina vänner Linnéa, Sandra  & Denice. det kommer bli en mysig kväll. Känner det på mig.
Jonas jag saknar dig.

Puss

RSS 2.0