helloj!

TJOOOOH!

Måste passa på att gratulera alla mammor för det var ju mors dag i går! Grttis på er! <3
Hehe, nu har jag inte bloggat på en vecka.. men men, det har inte hänt så mkt sen sist, Spendrade eurivision kvällen inte framför tv.n utan vid södra med sandra, den galningen Badade ;) Haha, min Bäbis är en Tok!
Söndag innebas såklart hem byte, jag och datorn förflyttade oss till Papis house! :D 
Och nu om 2 veckor sitter jag och chillar förhoppningsvis för dåå är det soooomarLOOOV! :D Wiihiiiiii!
Och i dag har jag BIG PLANS! ;D Jag mina Darlings C&P Ska in till ullevi och kolla på Sverige Matchen!!! :D
Ska åka om 45 minuter! Det ska bli riktigt kul! Fast vi fick inga toppen platser men det blir nog bajj kul endå!
så nu ska ja äta innan jag kilar!

Ha de braiigt!                                   xoxo Barbroo

Good planer, oh Yes!.............NOT

Nejmen Tjaah!

Ja som sakt planerna som jag hade för söndagen blev inte riiiktigt så jag tänkt..
- Tvätta                                                       Gjorde jag faktiskt :)
- Städa mitt rum                                       Gick la sådär, lite halvt
- Baka bullar :P                                         No, inga bullar :/
- Göra klart mitt PowerPoint arbete      Inget plugg heller
- Sola en stund i solaiet                           Ingen solning
- Fika med Flabbgänget i stan :D           Japp, Det blev i alla fall av! :D
- Åka till morsans plejs                            nono det orkade jag inte..

söndag till måndag natt var en skumm natt.. jag sov 3 timmar. Helknas! somnade en liten stund i soffan vaknade vi 12 och sen så typ satt jag bara och kollade på tv :P Så kom det en bra film och så kollade jag på den och sen en Serie så vips var klockan 4 och jag insåg att jag skulle åka till skolan om 4 timmar haha! Hallå hur tänker jag liksom.. 
Aja, efter tre timmars sömn var det uppstigning, skola och sen bar det hemmåt mot daddie föra att sedan brumma med 'grönafaran' till mamma..

Idag var det en låång dag.. slutade kvart i 4 och sen bar det av mot mölndal för attköpa Polka griisar, Jag och martinisen skulle nämligen göra Polka Parfait! Efter att ha letat i fem olika affärer hittade vi äntligen våra efterlängtade Polkagrisar!! TJOHOO!! sen drog vi hem till majj för att göra våran "Parfä" Alltså SERIÖST det godaste jag smakat på länge!!
Efter lite strul med bussen kom vi äntligen hem igen, då bänkade jag mig direkt framför tv:n för att kolla in Gossip girl och Desperate Housewives:D Som såklart var grymmt bra! <3

Imorgon blir det tårtbakning på matlagnings lektionen! olalaaa! längtar!

Nej nu ska jag springa genom duschen och sedan hoppa i säng, pusspåer!           xoxo Barbroo

Fan då :(

Heiiizan!

Fan alltså :/ matchen Sverige-Canade var spännande! :) men tyvärr förlorade dem :( DAMN!
Jag har ont i min röv av den helvetes förbaskede Cykeln! AAAAJ alltså vi ska fan döda den! :/ MORR
Igår var det Göteborgs varvet :) Jag Linnéa och Lisa Cyklade in till Gbg för att kika på alla flitiga springare! :)
Min papi sprang bland annat :D Såå duktiig :) han sprang på 1,44! grymmt! sedan sprang Lövet förbi och även Jonas :D Vi satt vid Linné och skrek som galningar i tre timmar Mysigt värre! Men det var jobbigt folk som satt berve och skrek att folk var Frächa och att medaljen snart hängde runt halsen, satt med maraccas och ngn liten Bongo trumma Haha.. Dem bjöd även på Pankakoor HAHAH Crasy People!
 Vi kom dit runt tre åkte hem vid 6, på vägen mötte vi Lövet och sprang in till Jonas och pratade lite. sen cykalade vi hemmåt, det blev grillning och popcornätning och Ishockey tittande :) Myys <3
Idag ska jag Städa och grejja innan jag drar till mamma.. Detta ska ja göra:
- Tvätta
- Städa mitt rum
- Baka bullar :P
- Göra klart mitt PowerPoint arbete
- Sola en stund i solaiet
- Fika med Flabbgänget i stan :D
Det är alltså mina planer för dagen :)

Pappa ska förrästen till Italien i dag, Lyx!  Planet går om typ 30 min Alltså kl 12.00
Och Både Alexandra och Sandra är ju utomlands nu! Såå fusk! Saknar er!! <3

Nä nu måste jag börja Grejja! Ha det göllungaar!                                xoxo Barbroo


WIIIIIIIIIIIIIII!

1-1
SVERIGE REDUCERAR! :D
FAN VAAD DEM ÄR BRAAA :D:D:D:D


2 Månnader och en dag!

Nejmen vad treevliigt!

Igår fyllde min Blogg två månader! Grattis till den, Eller nåt :P  Idag har jag varit ledig från praon :D såå Skönt får jag allt säga! :) Det har varit en riktigt Chilligdag! :)  Så igår var det alltså sista dagen på praktiken så jag bakade såklart Prinsess tårta igen :) Muumsich! i onsdags hade jag bara eng engelskbesökare hos mig på Praktiken :) Danielle hette hon :) Det gick bra, jag fick inte vara så mycket med henne men hon ar snäll, Sedan senare på kvällen så var det grillning med alla i Torrekulla, det blev Brända korvar, Kyckling och hamburgare En massa kubbspelaning och fotbolls spelning .. Sitter här i soffan och kollar på Mumien - åter komsten :)
Var hos min älskade farmor förut <3 hon hade precis kommit hem Från sjkhuset :/ hon hade varti där sedan i måndags..
Hon Kanske har Canser :'( dem runtkade henne och såg att det var något på tok.. de såg även att hon hade brutit ett revben när non ramlade med Cykeln för 2 veckor sedan.. :'(   Fan jag blir så orolig..  Men jag vill inte ta något förgivet ännu, Eftersom det inte är säkert.. Jag försöker inte Tänka på det så mycket. menmen..
Imorgon är der Göteborgs Varvet :D då ska jag åka in och kolla :) Min papi ska blandannat springa :D Han starta i startgrupp 2 :D Han är Grymm!! <3
Nä nu ska jag kolla på Sverige-Canada, Och jag ska också baka Kladdkaka :D

Ha en grymm helg babes!                                            xoxo Barbroo

Fantastisk helg Alltså!

Good Evning People!

I decisded to write the whole inlägg on Svengelska today, i'm feeling so inspired because of the nice Englichpeople i met today! Nej jag skojja! Det orkar jag inte.. Höhö

Söndag! Söndagen var lika fantastiskt härlig som både fredagen med sandra och lördagen Med L&L (Lätt och Lagom HAHA!?) så sjukt mysig söndag! Snackade Med Ärtan och Maroosschhkaa och vi bestämde oss för att ses i stora staden för att ha en mysig picknick i sommar värmen! :D Så jag brummade in till staden och i krokslätt mötte jag maria av en slump Haha så vi brummade in ihop, mötte Vicky på heden, Vi handlade Picnick mat, allt från Soltorkde tomater till Creme Boungior MUMS! Sedan bar det av till slottskogen :D Stannade där ända till klockan 7 sedan Ruchade vi iväg till korsvägen där vi matchade Vickys buss Perfect! Grate!  Thanks Girls! Måste göras om!

Måndag! Praktik of Corse och sedan sprang jag från operan till "Nisse" för att hinna tåget, och det gjorde jag! Tog ungefär 10 sekunder efter jag skuttat på, så stänge dem dörrarna! :D (Y) sen slappade jag hela dan, Det måste man med göra i bland med! Hehe.

Tisdag! Idag. Blev väck kl 6 av ett sms, av Petra och hon vill je skulle Ringa men jag orkade inte, ville sova längre för ja var ju faktiskt ledig! :D Men den taken varade inte så länge för en stund senare ringer hon själv.. och väcker mig igen, haha hon undrade om ja vill komma och laga mat med alla Engelsmännen som Besöker vårat program just nu denna veckan, Klockan 14 skulle jag komma då. Jag sa att jag kommer och hon säger åt mig att fortsätta sova :P så det gör jag:D Haha och jag sover ända till 12, Lite stressiigt blev det då :P sen Lagade vi all mat och åt den På¨middagen Kl 18 sen åkte jag hem igen vid halv 9.. trodde jag skulle få träffa alla mina girls från klassen men det var bara karin där :/ Myp,, :) Men dur att du var där ska jag säga Karin! Tack! <3
Middagen gick bra och nu var det jobbiga över för en stund, men i morgon kommer pinsamheten igen.. För så ska jag ha inte bara en Engländare med mig till min praktik plats, utan 2!!!! Shit, snacka om att ngn är nervös i alla fall! Hoppas dagen går snabbt!! sen på kvällen Är det Grilling i Torrekulla! så Kom dit kl 17.00 alla i klassen, okej!?! :D

Puss på er!!  Nu måste jag sova , Ska upp om 6 timmar..                                         xoxo Barbroo

image22
Picknicen i Slottskogen med Flabbgänget! Såå gött med återförening!! <3 Puss på er!


Förra söndagen :)

Tjenareee igen!

Jo jag tycker det jag har varit lite dålig på Bildfronten alltså, så jag tänkte jag kunde lägga in lite konstnärliga blider jag tog förra söndagen :)

                     

                          

Fina va! :D   Aja, Puss på er!                                                                             xoxo Barbroo


98 dagar kvar!Sön 11 maj 2008 - 01.56

Hillu!

Eftersom bloggen inte fungerade i natt när jag skulle lägga ut detta inlägg
så skrev jag det i word och lägger ut det nu. Så tänk er att klockan är 2 och jag sitter som ett lik ock skriver

Vilken underbar lördag jag har haft!  Vaknade vid 10, tog mig en underbar dusch, gött som fan! Sen bar det av till Liseberg med Mami :D Mysigt värre! Vi sprang runt inne på Lisebergs trädgårds dagar i 2 timmar sen drog vi hemåt. Väl hemma åt jag lita "Lunch" och sedan njöt  jag i solen tills klockan blev typ 6 då jag lagade mat (grillspett,  pommes frites och Tzatziki m.m.) Såå gott var det va!  :D
Vid 8 snåret bar det av till Balltorp för att hämta upp linnéa, sedan vidare mot Helenedal och Lisa <3
Den underbaringen som jag inte träffat på så sjukt länge!! Underbar är hon, men blir ju bara skuttig alltså! Töserna gjorde min dag, och skönt med inget vel =) Puss på er! See ya soon min Babes!
Helt otroligt, vet inte vart jag ska ta vägen alltså! 99 fucking dagar kvar tills Lisa ger sig av till alla tjockinsar i Americkatt. :P Puuhhhuu! :/  Gud, Låt nu dessa 98 dagar gå saaaakta!
Och  i kväll / nu i natt hände en helt Fantaskigk sak! när vi var på väg hemmåt vid 00.45, det var underbart fin himmel och monen lyste klart, jag kollade upp på stjärnorna och plötsligt såg jag ett Stjärnfall!! :O Jag önskade det första som ploppade upp, Hoppas det blir verklighet verkligen!! Shiit det var helt sjukt Ballt alltså! Jag och Linnéa kom skrikandes på mopeden mitt i natten fram till att Lisas familj är för fan helt jävla underbar! <3

Och fredagen med Sandra var Grate med, Tack tjejen! U know i love u dude! <3

Mina skolflickor saknar jaa med som satan! <3 åh behöver er verkligen! Ni gör min dag! 4 veckor kvar nu FFS till sommarlovet, Gaaalet! hoppas ni har haft toppen fredag-lördag! ses på Tisdag girls!

Nu ska jag Kila mot frukosten som står och väntar på mig!                         xoxo Barbroo


Krig!

Jisseeeees! HAHA

Jag börjarbli dålig på att blogga alltså, Katastrof! Jaja, jag få jobba på det!
Men ialla fall, idag på praktiken hade vi kriiiig! HAHAHA ;D såå kul!! Alla killar var på Sara, hon jag jobbar med i kallis! Så det var vi ,Mot Dem! Det var VattenKrig, Handukssmättning, och fäktning med Fisk rens! Euuh! HAHAHA Galet, höll på att flabba så jag typ sket på mig! nej men kul var det i alla fall!
1 Juni har vi en beställning på 1500 presoner!! då ska jag in och hjälpa till att lägga alla dem ! Jisses!
Denna dagen har varit Chill! Varmt och gött, Fick tyvärr inte njuta av solen, Jobbade över en timma med så jag slutade 5.. Puuh.. sen var det åter träff med Multisport gänget från karlstads tävlingen som våran Klubb Blandannat vann, (långa streckan, på 53 jävla miiil ) vi kollade på bilderna och Tjötade :)
Jaja, Imorgon ska ja Träffa min Pudding <3 Sandra Kantarellen Björkluund! <3 ska bli så underbart! Vi har inte setts på lääänge länge!  Nä, Nu ska jag kila mot sängen!

Sussa sött People! <3                                              xoxo Barbroo

Framme!

Hej hopp!

Sitter här på Scandic i Karlstad :) Mysigt hotell med pool och allt. Äntligen famme, Klockan sju är det informationsmöte om morgondagens tävling och sedan blir det pastabuffe..  I morgon startar dem klockan 10 och beräknar att hålla på och tävla i 36 TIMMAR!!
Guud hur kommer dem orka! Jag är så ipomerad på min pappa! Han är Grÿm! <3

Aja nu ska vi gå igenom alla 17 kartor som dem ska ha Puss           xoxo Barbroo

RSS 2.0