I'm so happy!

Äntligen!
Tisdag 2/3
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär
Söndag 7/3
19.00: Gossip Girl - säsongspremiär

Skönt med lite vettigt på tv! :) 

----------------------------------------------------------------------------

Denna låten måste serriöst vara skönast just nu :)

Vanilla Twilight -Owl City

----------------------------------------------------------------------------

Jag mår så galet bra just nu va?!

----------------------------------------------------------------------------

Klart slut. pusshej!


Tisdag.

Hej hopp!
Här sitter jag all alone hos Jonas och tycker att klockan ska bli 00.00 för då slutar han jobba. :)
Helgen som gått:
Blev hämtad av J i lördags och vi kilade hit till lägenheten för att göra iordning inför kvällen. Han hade köppt massa ostar, kex och frukt! Mums!
Vid 7-8 tiden trillade de andra in. :) Vi var nog här till 11 eller något i stil med det och sedan gick vi till Chez faktiskt där alla andra befann sig. :)
Ja-a kvällen bjöd på lite för mycket av det goda. Så jag drog mig hemmåt för lite sömn.
 
Vi vaknade upp på Sönagen och mådde si sådär ;) det blev 4 filmer. Sen sprang vi över till Jonas Mamma och lagade och åt tacos med dem :) Tillbaka hit och det blev 2 filmer till. Riktig slappis dag! Men det behövs det med ibland.

Måndag. Skola igen. Schwimmade i åby på gympan. Ganska kul faktiskt :) Hem och åkte sen tillbaka hit.
Jonas farmor fyllde år och vi tänkte åka och gratulera henne! Slutade med att vi hamnade på släktkalas med smörgåstårta och hela köret! :) Stannade ända till nio. Kollade senare på OS och vi somnade i soffan båda 2. Kröp upp till sängen vid 3.

Vaknade i morse och halsen hade verkligen tagit stryk av badningen. Kände igår kväll att det bara blev sämre och sämre. Bestämde mig redan när klockan ringde att jag sjukanmäler mig lika gärna och Jonas var ju endå ledig och allt ;) Hihi!

Nu har vi bara grötat omkring hela dagen. Jag gick och köppte pizza, städade upp lite och Jonasblev in ringd till jobbet så han gick dit vid 6 :)
Duktigt pojk. 

Imorgon blir det stan med Martina och kanske blir så att vi drar en bio på kvällen :)

Nu jobba lite med projektarbetet och sen ska jag gå och handla mig något att äta! :) 

PUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



Jonas fixade iordning fint må ni tro! :)



Pojkarpojkar :)



:)<3



Hahaha! :)



Töser :)



Bubbel är ett måste såklart! :)

Guten Morgen!

Väcktes imorse av att telefonen ringde vid nio och hel snurrig springer jag ner och svarar.
Samtalet löd något i stil med;
- Hej det är Julia! svarar jag med med sveriges mest nyvaknade röst.
- Hej Håkan Någonting här, är Karl hemma?
Snurrig som fan kollat jag på klockan och ser att den är nio och säger.
- Nae du, han är på jobbet.
- Jasså?! Svarar han med jätte förvånad röst.
- Ja-a? svarar jag, Vill du ha hans mobil nummer?
- Nej det har jag redan. Svarar han som om jag var helt pantad i hövvet. Haha!
Vi avslutar samtalet och jag undrar varför han lät så förvånad. Plötsligt går det upp för mig att det är ju fan lördag?! Hahaha 30 sekunder senare ringer pappas mobil som ligger där nere och den hör ju inte han för han ligger ju och sover..
Skit samma tänker jag och försöker somna om.
Pappa vaknar efter ett tag och jag berättar att det var ngn Håkan som ringt.
Får sedan reda på att det var pappas BOSS! Hahaha.
Gud, hans chef måste tänka att jag var världens virrpanna!
För er som inte vet så ansvarar min far för 60% av sveriges vägsalts inköp. Och nu med detta väder så går det åt en hel del salt som ni kanske märker!? Och detta bertyder att för varje dag som går med detta snö kaos sitter papi lite mer i skiten. Stackarn. För nu börjar saltet ta slut.. Men det löser han säkert :)
Lite rolig morgon var det allt.

Förresten. Min kära fru Lisa Grosselius är i den stora staden Stockholm denna helg och ska spela SM och därför håller vi nu tummarna för henne!!!!!! Go Lisa Go Lisa Go Go Go Lisa!!!!!!!

Men det jag skulle berätta var fakiskt att jag sitter här i denna stund och kollar på högskoleutbildnindar i Jönsköping!?
Ja-a det är faktiskt sant.

MARKNADSEKONOMPROGRAMMET
Köping: lägstapoäng 15,9; högskoleprov 0,9
Lidköping: lägstapoäng 14,7; högskoleprov 0,2
Oskarshamn: lägstapoäng 16,2; högskoleprov 0,1
Vaggeryd: lägstapoäng 16,6; högskoleprov 1,0
Jönköping: lägstapoäng 17,86; högskoleprov 0,9
Nässjö: lägstapoäng 16,88; högskoleprov 0,8

 Och mina poäng som jag har nu är: 18.65 Fast iof så är det helt fel kurser jag har läst. Men endå ;)
Marknadsekonom lät endå roligast. :) Jag måste dock läsa matte B för att kunna läsa kursen.

Nu ska jag Joina pappa med lite frulle nu.
Sen ska jag ringa och väcka min underbara pojkvän Jonas Prevander. Tror inte det är någon på denna planet som förstår hur mycket jag tycker om denna människa.

Så, Puss på er.

Hej alla nattugglor!

Här sitter jag i min gosiga säng och myser under mitt gosiga täcke! :)
Idag har jag varit en sväng på stan. Träffade Denice och Linnéa tog en fika på Tintin! Kyckling baguetten är livsfarligt god! :) vidare ut på sko-jakt åt Brink. Jag köppte nya 2 BjörnBorg-isar och en Blå Adidas tröja! Mums!
Drog till Maria som skulle stänga butiken, så vi stängde och åkte hem till henne en snabbis. Drog oss till avenyg mötte Vicky och kilade in till Rubinen för att käka middag.
Gud så gott det var! :D
Vitt vin, en klyckling varmrätt och glass med hallonsås.
Efter fyra timmars tjöt drog vi oss hemmåt och jag tog bussen till Kikås för att sedan pulsa genom all snö hela vägen hem till mig. Väl framme var klockan ett typ och jag fick värsta rycket och började skotta snö! Haha!
Nu ska jag ta och sova lite sedan väntar en grym helg!
Både jag och min Älskade Jonas är ledig och det tycker vi om! :'D

Dröm sött! / J

Dagen till ära har jag..

...Inte gjort ett skit förutom att jag har fixat iordning i min knökfulla garderob.
Laddat in bilder på Fb.
Skottat en jävla massa helvtes snö.

Jag kom även att tänka på en sak.. Idag är första dagen jag och Jonas inte ses sedan 5:e Januari. Hur galet är inte det på en skala? Ja-a annars har vi setts någon gång under dygnets 24 timmar varenda dag! Känns lite konstigt faktiskt. Stackaren som jobbar typ till 2 inatt. Idag blir det i säng tidigt för min del. Skönt!

Imorgon står Date med Linnéa och Denice på Schemat! Underbart! Bara Älsklings Sandra som saknas! <3
Bli frisk nu nu nu din mutta!

Nu vare mat. Adjö people!:)

Home schweet home!

Tjenarej!

Spanien var galet mysigt må ni tro.

Första dagen började med att vi vaknade hemma hos mig och tog oss till flygplatsen. Väl sittandes i planet och sugna till max på att komma upp i luften för att sedan få landa på sydligar breddgrader säger en gubbe två rader fram att han glömt sin medicin i hans väska som låg inpackad i frygplanet.
Hans bagage letades upp och vi kom äntligen iväg!
 Väl framma på Gran Canaria där det var moln fritt väntade vi på våra två väskor. Min kom men inte jonas? Det kändes äkta Stig-Helmer över det hela när typ en stackars liten väska åker runt runt runt. Så stört! Jonas springer och försöker lösa detta. Han kikar in "bakom kulisserna" där väskorna lastas på och ser att där ligger den jäveln på marken nedanför bandet! Efter att fått tag på väskan ska vi ut till bussarna.
 Inte står det någon reseledare där som säger vilken buss vi ska hoppa på, nej då! Vi hittar rätt buss tillslut och sätter oss ner. I högtalaren hörs det: Ja då var vi äntligen alla ombord...
 Det visade sig att vi skulle få bo i Puerto Rico på ett 4★-igt hotell. Helt okej endå :) Fick nyckeln och öppnar dörren. 
Inrökt som in i helvete. Haha! Vi säger till att vi ville byta men hotellet var fullbokat. Så en städerska kom och sprutade lite mirakel medel och tyckte att det räckte. Så vi skuttade i badkläderna och la oss vid poolen direkt. Kom tillbaka till rummet och det luktade inte lika illa som tur var:) Och med våran vanliga tur så har vi hamnat på bottenvåningen med noll utsik. Jo, en fet jävla stenmur precis utanför bakongen.

 Hotellet var helt knökfullt med 65plusare! Alltså jag täkte att på Grankan är det en hel del gamlingar men inte fa-an trodde jag det var så jävla många?! Dem var överallt! Dem anlände i buffelflockar till hotellet hela tiden!? Och vet ni vad? De satt ett par stycken, ja-a några dagar som spelade dragspel och sjöng ut över poolområdet?! Och efter varje truddelutt låg hela poolen och aploderade så gäddhängen skakade! Hahaha! Dock jävligt roligt:)

Men vafan, dagarna sprang iväg vi solade, badade och var ute och åt i stort sätt varje dag. Vi hade det riktigt bra i alla fall! :) Men en dag kommer vi till rummet och då har vi fått en lapp som säger att vi ska få byta rum. Så det var bara att packa och byta rum vid 12 två dagar senare. Så vi fick vår nya nyckel. Översta våningen. Finaste utsikten. Härligaste baklongen. Kunde inte bli så mycket bättre avslut på den hotel vistelsen! Mums!

Sista dagen var det riktigt mulet. Så vi bestämde oss för att gå en promenad längs strandpromenaden till stranden berdvid. Efter 2 timmar var vi tillbaka i Puerto Rico igen och vi handlade lite att ta med oss hem påvägen tillbaka till hotellet. Vi schnyggade te oss och gick ut och åt. Det blev samma ställe som förstakvällen fakiskt. Gottis!
Klockan var inte så mycket så vi spelade lite minigolf. Jonas vann den rackaren.

Dagen därpå var det dags att åka hem. Klockan 11 skulle bussen hämta upp oss. 11.02 var klockan kanske då en buss med stösta fritidsresors loggan på saktade in och plötsligt bara åker förbi?!
Efter mycket om och men får vi reda på att det var vår buss och dem hade glömt att plocka upp oss. 45 minuter senare kommer den tillbaka och tar oss till flygplatsen.

Hemma igen. Fredag kväll. Utgång såklart. Kvällen slutade väldigt väldigt fel för min del. Denna händelse ska aldrig mer upprepas hoppas jag. Haha! :) Fifan. Detta kommer jag få höra resten av mitt liv skulle jag tippa på. Vill passa på att ännu en gång tack för hjälpen och för att det finns så snälla människor i mitt liv! Så, Tack!

Nu har jag jobbat Söndag, Måndag och Tisdag. Igår, tisdag kväll var jag ute med min älskade Lis! Riktigt kul alltså! :) Drog till Rubinen tog varsitt glas vin och sedan gick vi till Hard Rock. Galet mycket folk! Händelserik kväll, oo-ja! Ramlade i hos Lisa vid 4.

Idag har jag sprungit i stan med Martina och vi träffade även Maria en snabbis :) Spanade lite på balklänningar. Det lutar åt en ljusblå eller ljusrosa :)

Jag saknar Jonas, min älskade manat.

Bed time. Puss!



Botten våningen.



Högsta våningen.







Poolen.



Hotellet.



Julia.



Jonas :)



Liria är ett måste! :)



 
 
Pernilla, Martina & jag :) Fredag 12/2

9 timmar kvar!

Yesbox!
Mindre än 9 timmar kvar tills vi sitter på vårat kära flygplan till Gran Canaria!
Hoppas ni får en bra vecka här hemma i söiga sverige! :)
För jag tänker i all fall gotta mig i solen ska ni ha klart för er!
MOHAHA! :D

PUSSSSSSSSS


SPAIN!

Ja då var det dags att kila utomlands igen!
Alltså resa, det är bannemej det bästa jag vet!
HELT GAET! Kan inte förstå det! :)
Det är nämligen såhär. Igår sprang Jonas ut på stan och bokade våran sista minuten till Gran canaria! Sol sol sol Jonas Jonas Jonas. Nääh. Det kan fan inte bli bättre!

Idag har några från klassen bakat semlor. Närmare bestämt runt 480 stycken! Åkte hem och sedan in till stan. Kom hit till Jonas och han hade lagat middag :) <3 Potatisgratäng och kött. Gud så gott! 
Nu blir det Filmtime! 

Jisses! Jag ska verkligen till Spanien om typ 34 timmar! Sinnes!

Jag måste vara lyckligast på jorden.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

RSS 2.0