Tiden går, snart är det vår!

Goddag kära vänner!

Lovet var grymmt!
Ah och helgen, vad ska man säga, crejzzyh!
Cp kul i alla fall.. Sen vare söndag. Segt, skulle till mammi men det blev att ja stannade hos pap' till måndag.
På måndagen vare bakning med klassen efter skolan för att tjäna in lite stålar till klassresan, London 4 maj! Tisdag var som vilken tisdag som helst typ, med som vanligt många goda skratt!
Sen var det Fittonsdag.. Som jag iiinte längtat till för 5 öre! Ville fan inte till praktiken.. Men så blev det i alla fall morgon och jag mådde sämst.. Jag satt hemma och lipade som en kossa. Bestämde mig för att skita i det och sluta tvinga mej själv längre till en massa. Mår verkligen piss av det. Nu har ja pressat mig själv så det har gått på tok för långt. Jag har bara tänkt på andra och inte lyssnat på vad jag själv vill. Jag mår bara skit av allt. Inte kul, INTE KUL! Nu har jag pratat med 2 av mina lärare och kommit överens om att vi ska fixa en lösning på skiten. Känns skönt. Det var också jävligt skönt att vara hemma i onsdags i alla fall! :)
Så blev det onsdag eftemiddag. Den spenderades ihop med Pernilla, Malin, Malin och Martina. Vi satt på Fröken Olsson, där vi pluggade och fick i oss lite käk :) Sedan bar det vidare till Göteborgsoperan för att kolla in Mary Poppins! Riktigt mysigt!
Fick åka med Torsten och Lisbeth hem Hihi, super snällt!
Sen blev det torsdag. Sov 11 timmar riiiktigt härligt! Sen blev det bakning! (förvånade? hmm. nej!)  Minisemlor bakade jag tills i kväll då vi får gäster. :) Och även till lördag då min mor fyller år. Nej, ingen praktik i dag heller. fan. 
Aja.. I morgon är det Italienska prov så det la god tid för mig att slå mig ner med boken och plugga en stund.
I morgon är det ynka 6 veckor kvar till jag fyller 18, skönt att tiden går snabbt! Fast nu får tiden gärna gå snabbt. Men när värmen kommer då ska tiden fan går i snigel fart annars blir jag Lack som fan!! 
På söndag är det bara 3 månader kvar tills vi drar till Cypern! Underbart! det gillar vi som fan tjejer! inte sant?! :'D

Nä nu ropar Italienskaboken på mig.. PUSS 

12 Februari 2009

Tjenamors!

Ja, lovet går undan! Halva lovet redan passerat.. :/
Men har allt hunit med en hel del kul saker! :)
I söndags lirades det badmingtom med Brink och D:et! Riktigt kul! Sedan drog vi vidare till Åby Pizzeria och mölade i oss var sin pizza! Yummie! :) På kvällskvisten lagades det middag med en massa gott vin @ my place med Martina, Malin och Magdalena. Riktigt mysigt det enda som saknades var C&P <3 :) Vi kikade på både 7 pounds och Bolt. Skön söndag! Thank's Girls!
Måndagen spenderades i soffna med tv.n på och datorn i knät, ihop med Martina. Vid 5 åkte jag till bilskolan för att ha min sista teorilektion! skönt! :)
Tisdagen bestod av ikea-shopping och en hel del goa stunder ihop med Vicky! <3 Goding alltså!
Onsdag, igår. Besluts ångest om vad jag skulle göra med den dagen.. Tillslut bestämde jag och Sandra för att ses:)
Efter en hel del busskrångel förendades vi och bestämde oss för att BAKA ajjemän! :) Det blev ''solögon'' som det så fint kallades, det är vaniljbullar! Vi gjorde dem hjärtformade så här nu inför alla hjärtans dag :) Finfina<3
Joakim körde hem S.et och vi passade på att svänga förbi Linnéa och lämna en liten bull-överraskning. Överraskningen blev lyckad trots Joakims förök att avslöja mej när jag smög omkring på Lernbrinkarnas tomt. :)
Idag har jag verkligen njutit av lovet.. Vaknade vid 11 bestämde mig för att baka lite bröd. Mums!
Sen har ja Solat lite och tagit en go dusch. Nu sitter jag här och försöker planera torsdagkvällen.. :)
Vi får se hur det artar sig!
SeeyaBitches! PUSS

http://www.youtube.com/watch?v=PT1fo1iprGs

7 Februari

God kväll allesammans! Eller snarare God natt! :)
Hoppas allt är bra med er. Jag har mått rent ut sakt piss de senaste 2 veckor.. På grund av praktik och annan skit.. Men helgerna tillsammans med mina undrabara vänner har räddat mig. Förra helgen var vi på Chez på fredagen, riktigt skoj! lördagen tillbringades hemma hos mej med 4-kanten. Fick oss en hel del goa skratt, underbart skönt!
Nu är det i alla fall lov! Och jag mår så Jävla mkt bättre. Nu har jag även några planer inför lovet i alla fall :)
I Morgon bli det badmington med 4-kanten, senare på kvällen blir det eventuellt middags mys hemma hos mej med ett par fina flickor från klassen :)
Måndagen är på dagen oplanerad med 17.30 är det sista teorilektionen. Gött att ha det övestökat! Bara övningskörningen kvar nu då! Hoppas ja sitter här om 4 månader med körkortet i handen lagom till sommaren! :)
Tisdagen ska spenderas ihop med Vickyvirrpanna<3 najsnajs! Sedan har ja no planes nästan!
Lust att hitta på ngt kanske? :)

Nej nu måste ja sussa, ska ju samla lite power till badmingtonen i mon, men pusspådig din lille Het-get! <3

RSS 2.0