Lördag!

Ja, som sagt provet gick åt skogen. Fattades 2 poäng för att jag skulle klarat det. Så då blir det omprov innom snar framtid. Trodde jag skulle jobbat idag med icke. Efter som jag var inställd på det så har jag inte gjort ett dugg alls idag! Tiden bara sprang iväg? Konstigt det där. Imorgon blir det plugg. Nu ska jag sova! Puss

Morsning korsning!

Matte prov imorgon.. Inte okej. 
Japp. Vill att det ska bli torsdag nästa vecka!! För då är jag ledig i 4 dagar! Wohoo! 
Jobbar antagligen på lördag då Jonas kommer befinna sig i tyskland över dagen med sin Far, Kusin och Farbror! Här ska det bunkras upp inför Långfredagslunchen nästa vecka vet ni! :)

Deklarerat har man gjort idag också! Häääärlig summa jag får tillbaka också! Thailand till vintern, CHECK! Fett nice. Nä men vi får se vad som häder! Thai hade ju inte varit fel! 

Nu, Plugg! PUSS

Juristbanketten

Hej!
I tisdags jobbade jag bara till kvart i fem sedan skyndade jag hemmåt för att fixa iordning mig! Jag och Jonas rusade vidare hem till Jessica där vi spenderade en timme och kilade sedan till 8 glas och finsittningen! 
Alla var så himla tjusiga och god mat var det! 

Här är vi hos Jessica! hihi

Sydde Jonas fluga i samma tyg som min klänning! Fint blev det ialla fall! 

Nu ska jag jobba! Pussen!


Härlig vecka!

Hej hopp!
Då så var jag 20 år!! Jihaa! 
Födelsedagen var underbar! Pappa, Joakim, Daniel och Farmor kom upp över dagen från Göteborg. Vi käkade en mumsig lunch på Åtta glsa. På kvällen bjöd Per, Nathalie och Jonas mig på en tre-rätters middag med drink tema! Super gott! Sedan var det skola och jobb på måndagen. Därefter Jobb tisdag, onsdag och torsdag. Sedan åkte jag till Göteborg på freagen då jag var ledig! Letade ett tag efter en klänning att köpa. Hittade en aprikosfärgad från MQ som jag tillslut valde. :) Efter rundan på stan åkte jag hem till min fina mor som bjöd mig på middag. Stackarn har ju skadat axeln och är sjukskriven till Juli.. Så jag köpte med mig lite rosor :)
Åkte hem till lägenheten i stan städade lite och hoppade sedan i säng. Vaknade klockan 8 på lördagen och kunde inte sova längre. Kilade ut på stan för att handla lite inför kvällen. Carro kom till mig vid tre. Vi kilade till Hemköp och handlade all mat. Satte sedan igång med alla våra snittar! 
Stressade en aning i slutet innan alla kom men annars gick det kanon! 
Åh jag hade så kul. Fick sååå fina saker! Lite ledsen att allt var över så snabbt. Men men. Det kommer fler födelsedagar! :) 
Nu sitter jag här på bussen hem till Jönköping igen! 40Kr kostade resan :) Helt okej endå! Längtar efter Jonas! 
Är hemma 10 i 12 och 10 över 12 ska jag åka till skolan så det blir liite stressigt! Direkt efter skolan drar jag till jobbet. 
Japp. Så är det. Pusshej!

20 år!



Snart säger jag hurra till mig själv som fyller 20 år! 
Heeelt galet! :) 
Jag ska ha en fantastisk födelsedag imorgon! Längtar så! 

1000 pussar och kramar!


Högskoleprov!

Ja, nu sitter jag här och äter frukost inför en hel dag tillsammans med underbara högskoleprovet! Vet typ inte ens vart min sal ligger.. Haha detta blir ju spännan de om jag lyckas hitta rätt! Har ladddat upp med en dunder matsäck med massa härligheter så jag längtar typ redan till luchen som blir dagens höjsdpunkt!

Jaja.. Nu ska jag skynda! Puss

1:a April, våren är här!


Fågelkvitter, björkar slår ut och vitsippor så långt ögat kan nå! Det är något av det bästa jag vet! April är världens bästa månad! Kanske har blivit så för att jag också fyller år denna underbara månad! Ja, rättare sagt 2 dagar kvar! :D 

Nu, MAT, Sedan Jobb! PUSS

RSS 2.0