Välkommen 2010

Hej hej hemskt mycket hej!

Sitter här och vill att det nya året ska komma. Ska bli rätt så skönt att kunna starta om på nytt.
Äh. Skit samma. Nu till det som hänt på senaste.
Skuttade iväg på Jullov den 18:e. Hann bara åka hem och packa bilen sedan bar det söder ut. Resan ner till Österrike var förjävlig:) 15 timmar brukar det ta att åka men det var snön som satte flipp på trafiken. Så vi stängde av motorn framme vid slutdestinationen efter 22 timmar. Fy :)
6 härliga skiddagar med alla sorters väder. Blev även lite Weinachtsmarkt i Innsbruck. Testade på att åka rodel. Sjukt kul faktiskt. Åkte en lift upp och sedan var det som att åka en 7 kilometer lång pulkabacke i skogen. Riktigt mysigt också. Dagarna sprang iväg och vi gjorde i stort sätt samma sak varje dag. Vaknade-åt frukost-åkte till backen-åkte skidor/snowboard-lunchade-åkte mer-tillbaka till hotellet-duschade-åt mat-sov. Haha :)
Sedan bar det av hemmåt på lördagen och så var vi hemma runt 01.00 på natten till söndag.

Söndagen bestod av härlig sovmorgon! Tog bussen mot Mölndal för att ta tåget till stan. Bussresan var extemt förvirrande kan jag ju säga. Helt sjukt. Gjorde så fruktansvärt ont innom mig samtidigt som jag blev sjukt panikslagen. Men jag antar att Life goes on eller?
Aja dagen blev bara bättre och bättre. Sprang omkring i stan men Martina för att sedan träffa Martin, Patrik och Tobias. Efter mkt om och men så slutade det med att vi tog ett par öl. Pook, Bodde, Tobbe och jag åkte hem till Marty för att avsluta söndagkvällen med Jägermeister. Haha :)
Vaknade och drog oss hemmåt.

Måndagens tillstånd var la ingevidare till en början. Hann bara hem och vända för att hänga på Lisa och Mimi till stan. Hem igen för att fira jul med familjen eftersom vi var borta på jul fick det bli då.
Fick ett par nya pjäxor av pappi innan vi åkte. Funkade kanonbra. Men av mamma och bröder fick jag typ lite krämer osv. ett usbminne, en typ klänning, överfalls larm. (Hahaha?) och så fick jag en till klapp av Daniel idag. Spotify Premium!! Hur värt var inte det på en skala?! Taack :)
Funkar ju till och med på mobilen. Jiha!
Efter julfirandet igår träffade jag Sandra, Linnéa, Denice. Det var ju våran dag. 28 december = 4kantens dag. :) Körde hem brudarna och bestämde mig för att träffa Christian en stund. Han visade upp sin nya bil. Riktigt tjusig! Trött som en sombie åkte jag hem och sooov.. super skönt må ni tro! 

Idag har jag hunnit plocka iording lite här på mitt rum. Såg ut som bombatentaten i Bagdad eller ngt i den stilen.

Taggar upp för nyår asså! Det verkar lösa sig tillslut endå! :) Jiha!
VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Iiih. Aja det får lösa sig.

Puss på alla fina människor jag träffat de senaste dagarna. Hadegötthaj! :)



Allt hade varit en smula lättare om jag visste detta från början:
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk

HaHa:) låten är iaf störtskön.

VILKEN DAG!

Harregud!
Jag är så EXTREMT splittrad va!? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH..
Jag vill bara sitta i bilen ihop med Linnéa på väg mot de snötäckta bergen i alperna..

Idag asså. Dagen började bra såklart. En mysig start på dagen helt enkelt. Trots alldeles för lite sömn. Åkte till jobbet trött som satan och jobbade på som vanligt. Siktade in mig på att inte jobba över idag, som jag annars gjort ALLA de senaste dagarna.... En timma kvar och jag har bara en dessert till 200 pers kvar att slänga ihop.. Men jag orkar inte berätta så detaljerat.. men i alla fall. ALLT SKET SIG och 18 Liter mjölk plus typ 50 ägg  och en hel del annat kastades helt åt helvete.. Jag sabbade allt. Slutade vill sjunka genom jorden och lägga mig och lipa ngn stans. Hahaha..... Jag fick plötsligt en fin tack present vilken bestod av:
2 bröd, en fikon marmelad, en rabarber sylt, en flaska rapsolja, gunnne bo te och pepparkakor. Blev typ as glad. Men samtidgt ville jag bara spy för att jag sabbat allt med desserten! Och det enda jag ville var att sitta hemma och allt detta skulle vara över! Efter mkt om och men så fick jag gå hem. Fick min närvaro lapp och mitt omdöme.
Alla 5:or! Underbart. Detta betyder att jag även fick MVG i kursen Konditori A. Och en jätte fin kommentar hade dem skrtivit. Fast denna dessert tar kol på mig.. DAMN,,

Oj nu ska vi till LISEBERG! PUSS (L)

RSS 2.0