28 September

Goddag!!

Här sitter jag i min störtsköna säng och försöker plugga. Men det går ju som det går.. fan! Ska nämligen ha 2 prov i morgon. I näringslära och i Sammhällskunskap. Får la ta tag i det snart, men jag vill ju göra så mycket annat än att bara plugga! :/ men ja får skylla mej själv att jag sätter mej i sista sekund. Skit samma!! jag har i alla fall haft en kanon bra fredag! :D Dagen började med att man var ledig från skolan! GÖTT som fan! Sov till typ 10 sedan blev det bröd bak faktiskt haha! Slängde även ihop en Kladdkaka medans gäsningen var i full gång! Jag hade planerat min dag så ja skulle ha gott om tid att fixa i ordning mig till jag skulle hoppa på bussen mot Mölnlycke. Det var ju middag hos Falcken nämligen! Kom på vid 3 att mobilen låg på ljudlöst och fick gå och kolla om någon försökt höra av sig.. Och Ja!! det kan man säga att det hade någon gjort!! 27 Missade samtal från Malin Landkuist!! Jisses! till slut fick jag stressa sönder typ! Cykla och möta henne hem och duscha och sedan sprang vi till bussen. Oh god! väl framme hos Malin Blev det Smaskig mat och en del Drickande :) efter Efterrätten kilade vi in mot stan för att kolla in Håkan så klart! Malin-hjärtat kilade vidare till anders och vi stormade in på liseberg. Haha, Vi stannade ju inte så läng direkt. 2 låtar kanske? Men det vi hörde var i alla fall bra! :D
Vi drog vidare till Utby, där var det ngt party. Lite segt, vi stannade bara en stund och sedan drog vi vidare till stan igen. Martina och Malin kände för att kila hemmåt så dem gjorde det.
 Men ja och pernilla jo vi skulle kolla läget på Chez, så vi drog dit.. Väl inne träffade vi en bekant Haha det var riktigt roligt i alla fall!! I slutet satt vi och skrek med till magnus Uggla, OOOaa Hela natten!! :D  Haha inte konstigt att man hade lite ont i halsen dagen där på! hihi Liiite draagna drog vi oss mot avenyn. Träffade ngra från Mölndal? Haha.. Oops!
Vi hade inte lika mycket flyt sedan.. Ingen spårvagn gick förens fem! Yes! Så vi gick från Avenyn till Krokslätts fabriker!! Då var klockan fem så vi åkte dem 4 hållplatserna som var kvar.. haha sen skulle vi ta nästa buss och den gick inte förens 6 så vi gick hela vägen från mölndal till mej! Sedan sov vi i 3 timmar och chillade framför tv.n stor del av förmiddagen :)
Lördagen tillbringade jag hemma. Skönt.
 
söndag igen ja, och nu är det Pluggning som gäller! Seeya!                       xoxo Barbroo

hejhejhej!

tjenixen!

Ja vad ska man säga. 1 månad och 1 vecka sedan senaste inlägg? Bad, to bad!! aja nu sitter jag här i alla fall.
För en vecka sedan var det söndag som sakt och jag vaknade på morgonen för att springa en orienterings tävling. Jag knatade omkring där i skogen på min 5,2 km långa bana jag kände mej så seg och det gick riktigt dåligt.. haha efter sesådär 1 timma och 38 minuter passerade ja mållinjen! not good! menmen.. Det visade sej att jag kom i alla fall inte sist! hihi. Jag kom hem och kände mej sååå seg! Jag somnade nästan på dirren! Mådde riktigt dåligt. Senare när jag intog sängen på riktigt hade jag bestämt mej för att jag skulle kaanske gå till skola på måndagen endå! 
Måndagen  där på vaknade jag, mådde piss. Halsen var blä! så ingen skola för mig inte..
Så nu har jag varit sjuk enda sedan förra söndagen. Sjukdommen ja! Började som vad jjag trodde var en förkylning men som plötsligt turned out to be a Fucking Halsfluss!! såå var på er vakt! det var iiinte roligt att genomgå! 
Men nu  jääävlar är ja friiisk! :D I morgon ska vi har Näringslära.. men ja ska inte göra de XD.. jag har liksom varit sjuk.. jag har ingen bok :P så har ja missart 2 av 4 lektioner :) ska snacka med Lisbeth(min lärare) i mon.
I går var det ju faktiskt underbaraset Lisas Födelsedag!! där satt hon på andrasidan jorden!! Jissees! Gattis till dej stumpan i alla fall! :D <3 Nu ska jag åka till pappsen..

Ha det gött!! (L)                                         xoxo Barbroo

RSS 2.0